Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

13 citate care sa te inspire in fiecare zi

13 citate care sa te inspire in fiecare zi In randurile urmatoare va oferim 12 citate motivationale care sa te inspire in fiecare zi:

"Nu incerca sa devii un om de succes, ci un om valoros." - Albert Einstein

"Pentru a reusi, dorinta de succes trebuie sa fie mai mare decat frica de esec." - Bill Cosby

"Doua drumuri desprinse in padure. Am luat drumul mai putin folosit si asta a facut diferenta." - Robert Frost

"De cate ori vezi un om de succes, vezi gloria publica, niciodata sacrificiile private facute pentru a o obtine." - Vabhav Shah

"Am esuat si am esuat si am esuat si de accea am reusit in viata." - Michael Jordan

"Succesul este cel mai adesea atins de cei care nu stiu ca esecul este inevitabil." - Coco Chanel

"Oportunitatile nu apar. Tu le construiesti." - Chris Grosser

"Cea mai mare glorie de care putem da dovada este nu sa esuam, ci sa ne ridicam de fiecare data cand cadem." - Confuscius

"Un om reprezinta un succes daca se trezeste de dimineata si se baga in pat seara si in tot acest interval face ceea ce doreste." - Bob Dylan

"Oamenii de succes si cei care esueaza nu sunt foarte diferiti in ceea ce priveste abilitatile pe care le detin. Dar variaza dorinta lor de a-si atinge potentialul." - John Maxwell

"Daca nu iti valorezi timpul, nici ceilalti nu o vor face. Nu iti mai da timpul si talentele. Pune pret pe cunostintele tale si incepe sa ceri pretul corect pentru ele." - Kim Garst

"Cea mai buna razbunare este succesul masiv." - Frank Sinatra

"Uneori este nevoie de o cadere puternica pentru a-ti da seama ce e cu tine." - Hayley Williams.

Foto: humanepursuits.com
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
account_circle

x

Intrebare antispam: 2 + 5 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

ARTICOLE SIMILARE

Alte stiri
eNews mediulambiant.ro
Descarca GRATUIT raportul special

Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

eNews mediulambiant.ro
Descarca GRATUIT raportul special

Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

Va oferim GRATUIT toate informatiile privind
Mediul ambiant si sanatatea ta

Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte care va intereseaza.

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit si fii informat!
Da, vreau sa primesc newsletterul zilnic.
Atentie: veti primi in fiecare zi un newsletter gratuit cu ultimele noutati despre mediul ambiant si sanatatea ta!