Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

10 motive pentru a cumpara o masina Smart

10 motive pentru a cumpara o masina Smart Daca locuiesti intr-un oras aglomerat, petreci mult timp in trafic si nu ai lucruri mari de transportat, un Smart e perfect pentru tine! Suna ca o reclama, dar m-am indragostit de Smart-ul meu, nu l-as da pe multe alte masini!

Iata 10 motive pentru care Smart e o masina ideala:

1. Consuma extrem de putin, in jur de 4L/100km mixt, depinde si de capaciatea cilindrica, fapt care te ajuta cel mai mult la cozile imense din trafic, la semafoarlele interminabile, stiti voi despre ce vorbesc...

2. Desi pare minuscula, spatiul interior e incredibil, extrem de confortabil. A mea in particular are tavanul de sticla, ceea ce ii ofera un plus de luminozitate si spatialitate. Bordul imi place cel mai mult din design-ul interior, e vesel si colorat, turometrul si ceasul sunt ca niste ochi mobili, parca pusi pe sotii. Ma inveselesc instant cand urc la volan, asta pana ajung in trafic!
Ca sa nu mai vorbim de "Smart for four", care e mai eleganta si mai eficienta din punctul de vedere al spatiului interior si decat Volkswagen Polo.

3. Sa nu uitam ca are motor Mercedes, echivalentul "Intel Inside" pentru computere. Stii ca nu o sa ai probleme niciodata cu el.

4. Poti sa o parchezi oriunde, de multe ori, intr-un sir de masini parcate lateral, o strecor si pe a mea cu fata, nu lateral, fara a iesi deloc in afara sirului de masini, fiind o masina extrem de scurta. Avantaj: ies foarte usor, fara o multime de manevre!

5. Foarte important pentru mine, desi e un City Coupe din 1999, am cutie de viteze triptonica, adica o pot folosi si manual si automat, in functie de necesitati, desi am doar 2 pedale. In trafic aglomerat, cand inaintez cu 10km/ora folosesc varianta automata, dar la drum intins mai folosesc si varianta manuala, pentru a o ajuta sa demareze.

6. O masina atat de mica se incalzeste/racoreste extrem de repede, nu suferi niciodata de frig sau de cald.

7. Foarte important, are un nivel extrem de scazut de poluare, ajuti si la salvarea planetei!

8. Pretul. Eu am dat pe ea 2600 euro in iulie 2009, iar taxa de inmatriculare a fost 690 lei, cu toate cheltuielile,plus asigurare, rovigneta etc. m-a ajuns la putin peste 3000 euro, ceea ce mi se pare ideal si am gasit-o de vanzare intr-una din publicatiile locale, nu de la cineva cunoscut.

9. Contrar parerii generale, atinge pana la 140 km/ora, eu o folosesc constant pe drumurile nationale fara probleme.
Singura problema e ca oricat de tare as merge, daca in spatele meu se afla o masina "de firma" gen BMW "and up" nu suporta sa stea in spatele unui Smart, am fost depasita de "Bizoni" pe linia ferata, in curba, pe linie continua, doar pentru a-mi demonstra ce "macho" sunt ei.

10. Si nu in ultimul rand, e "fashion statement", e cool, e "brain over muscles", impui un punct de vedere cu un Smart, si va spun din experienta, spre surprinderea mea, cu siguranta nu treci neobservat!

Foto: mcguirelocksmith.com
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
account_circle

x

Intrebare antispam: 1 + 1 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

ARTICOLE SIMILARE

Articole similare

10 motive pentru a cumpara o MASINA SMART
Mai multe articole despre masina smart

Articole similare

10 motive pentru a cumpara o masina Smart
Mai multe articole despre Volkswagen Polo

Alte stiri
eNews mediulambiant.ro
Descarca GRATUIT raportul special

Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

eNews mediulambiant.ro
Descarca GRATUIT raportul special

Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

Va oferim GRATUIT toate informatiile privind
Mediul ambiant si sanatatea ta

Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte care va intereseaza.

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit si fii informat!
Da, vreau sa primesc newsletterul zilnic.
Atentie: veti primi in fiecare zi un newsletter gratuit cu ultimele noutati despre mediul ambiant si sanatatea ta!