Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

4 sfaturi pentru pentru afaceri de succes in 2016

4 sfaturi pentru pentru afaceri de succes in 2016 In noul an, afacerea sau proiectele noastre nu au nevoie de o analiza si de o lista de rezolutii. Mai jos sunt doar cateva dintre aceste mici ajustari care pot aduce insa rezultate foarte bune pe termen lung:

1. Construieste o oferta pentru a avea clienti.

Nu e o formula magica pe care am inventat-o pe loc, ci o reteta care functioneaza de cand s-a impamantenit definitia marketingului. Daca nu exista si o oferta clara, afacerea poate fi una cunoscuta, insa nu cu foarte multi clienti.

2. Fa lucrurile cat mai simple.

Suntem si noi, la randul nostru, clienti. De cate ori am avut rabdare sa trecem printr-un proces complicat de achizitie? De cate ori am trecut cu vederea un produs fiindca n-am inteles despre ce e vorba sau din cauza ca nu am inteles din primele secunde care sunt beneficiile?

3. Masoara intotdeauna rezultatele si fa modificarile necesare.

Daca nu suntem atenti la ceea ce se intampla cu afacerea noastra si nu cuantificam intr-un fel sau altul efectele schimbarilor pe care le-am facut, nu vom sti nici daca am evoluat, nici cum sa evoluam.

4. Imbunatateste-ti textele!

Nu orice fraza si nu orice headline ramane in istorie asa ca trebuie sa verificam in ce masura textele pe care le folosim in marketing ne aduc clienti si ne cresc vanzarile. Segmentul de copywriting este unul in care merita sa investim!

Foto: thebusyba.com
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
account_circle

x

Intrebare antispam: 1 + 4 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

ARTICOLE SIMILARE

Alte stiri
eNews mediulambiant.ro
Descarca GRATUIT raportul special

Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

eNews mediulambiant.ro
Descarca GRATUIT raportul special

Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit